Blogger Templates

~tima kacihh....^_^~

tima kacihh sbb bukak blog nih....^_^

Monday, January 9, 2012

#sweet n sour # pengakhiran 2011....

29.12.2011
 da sehari sampai kolej dr umah masing... then tba2 terPLAN nk g jalang2 makang anging..
prancangan mngejut la ni!!!

GOING TO BUKIT BESI ---> nk PIKENIK..hehe (picnic)

30.12.2011

aku la yg btgungjwb arranged keta utk g esok.. total rakyat aku 8 orang.!
so, amek la 2 bijik keta..
ni la PEMBERAT keta yg aku bawak nih...huhu

ujang lebat bukan maen la pagi tu..
tp still nk g jugak...sbb suma da tgedik2 da nk g..huhuhuk...EXCITED nk picnic.. (tp sandwish da abes da lam keta)...huhhuhu

btolak kul 8 pg..perghhh...SHUJUK CHANGATTTT...^_^
smpai kt bukit besi around 10 pg la....

OLEH KERANA UJAN LEBAT!!...sy ulang...UJAN YG LEBAT...ulang lg...UJAN YG LEBAT...
then kami decide nk truskn journey ke KUANTAN.. walupun FULUSS ngah kering..g je la coz nk jln2....

dpendekkan cerita... kul 12 lebey camtu da slamat smpai ke EAST COAST MALL..
sbb duit tadak, juz nengok wayang je la...




 kul 4 ptg da move balik...jalan JEMMMMMMMM ya amat!!.

keta KAMI terpisah... 1 keta ikot highway, 1 keta ikot CHERATING..
 dipendekkan lg cerita!!!!

kul 9 mlm, dpt kol dari one of my frens from other car...
KAK IRA bgtaw yg dorang da excident... TERBABAS langgor penghadang jalan dkat dgn BUKIT CHENDERING...

adoi...mcm nak tcabut ja jantung aku dengarrr....!!!
SUBHANALLAH...!

after 20 MINIT...kami sampai kt tmpat dorang TERBABAS tu.. keta remuk dpan n blkg, tayar depan dua2 pecah ciap rim kemek taw x..then cermin blkg pecah berderai..ececceh...(bermada pujangga lak)..

2 org mber injured la..KAK IRA & TIKAH SARIB HASSAN...
kak ira kena jahit la ( T&S) kt kening kiri..10 JAHITAN kot..
penghadang jalan yg kena hentam tu!!
bla kami smpai keta polis da ada da kt situ..btambah bedebar la masing2!!!

huhuhu..tp sempat posing ngn encik polis ni...ngegegege...^_^
snn pic ni la kena mrah nk KAK MAI..
PASTU SUMA MOVE KE BALAI TRAFIK..wt repot..huhhuuhuhu
LIA n KAK IKIN..bebual-bual ngn ABE PULIS TU..=)
then setel la suma benda.....THE END~


ALHAMDULILLAH...walaupon jd cmni..tp still epy...ada jgak kngan 2011...huhuhuk...
INSYAALLAH...nnt2 ada msa kuar lg ye,......^____^

1 comment:

  1. Alhamdulillah semoga atas bantuan ki witjaksono terbalaskan melebihi rasa syukur kami saat ini karna bantuan aki sangat berarti bagi keluarga kami di saat kesusahan dengan menanggun 9 anak,kami berprofesi penjual ikan di pasar hutang saya menunpuk di mana-mana sempat terpikir untuk jadikan anak bekerja tki karna keadaan begitu mendesak tapi salah satu anak saya melihat adanya program pesugihan dana gaib tanpa tumbal kami lansung kuatkan niat,Awalnya suami saya meragukan program ini dan melarang untuk mencobanya tapi dari yg saya lihat program ini bergransi hukum,Saya pun tetap menjelaskan suami sampai dia ikut yakin dan alhamdulillah dalam proses 1 hari 1 malam kami bisa menbuktikan bantuan aki melalui dana gaib tanpa tumbal,Bagi saudara-saudaraku yg butuh pertolongan silahkan
    hubungi Ki Witjaksono di:O852-2223-1459
    supaya lebih jelas
    silahkan klik-> PESUGIHAN TANPA TUMBAL

    ReplyDelete